Twintigers baten voortaan clubhuis Het Zeen uit

Manon Oppers en Giel De Vits in hun clubhuis.
Foto Lukas Manon Oppers en Giel De Vits in hun clubhuis.
Met Manon Oppers en Giel De Vis heeft het clubhuis van tennisclub Het Zeen in Sterrebeek sinds kort twee nieuwe, jonge uitbaters.

Zij is 22, hij vierde dit jaar zijn 24ste verjaardag. Maar hun jonge leeftijd weerhoudt hen er niet van om de vele leden van de tennisclub in de watten te leggen in het clubhuis. "Toen het bestuur enkele maanden geleden besliste om de samenwerking met de voormalige uitbater van de cafetaria stop te zetten, hebben Giel en ik onze kans gegrepen", vertelt Manon Oppers. "Ik werkte al een tijdje als jobstudent in het clubhuis en speelde sinds mijn vierde tennis in Het Zeen. Voor mij was het dan ook evident dat ik hier achter de toog zou kruipen. Mijn vriend besloot mee in het avontuur te stappen en nu staan we hier (lacht)."


Qua inrichting veranderde er weinig in het clubhuis, maar de menukaart kreeg wel een nieuwe wind. "Zo serveren we niet alleen de traditionele Belgische gerechten, maar staan er ook enkele specialiteiten op het menu", gaat Manon verder. "Onder meer een vegetarische wokschotel en een hamburger zijn hier verkrijgbaar." (RDK)