Schepencollege distantieert zich van ‘De groepsaankoop van de Zaventemnaren’

Galicia
Het gemeentebestuur van Zaventem is niet opgezet met de oproep van Wikipower voor groepsaankopen die de Zaventemnaren de voorbije weken in hun brievenbus kregen. Volgens het schepencollege wordt de indruk gewekt dat de groepsaankopen een link hebben met de gemeente.

Heel wat inwoners kregen de voorbije weken een brief in de bus met als onderwerp ‘Bespaar geld dankzij een groepsaankoop met zoveel mogelijk Zaventemnaren’. Het schepencollege distantieert zich echter van de actie. “Aangezien door de initiatiefnemer de indruk gewekt wordt dat de groepsaankopen een link hebben met de gemeente Zaventem, vinden we het belangrijk hierover duidelijkheid te verschaffen”, zegt burgemeester Ingrid Holemans (Open Vld). “De oproep van Wikipower is een zuiver commercieel initiatief, waarin het gemeentebestuur niet betrokken is. De gemeente staat dan ook op geen enkele manier garant voor de kwaliteit van het aanbod, voor de prijzen, noch de dienstverlening.”

Nog volgens Holemans veroorzaakt de oproep van Wikipower verwarring omdat de gemeente samen met de provincie en 3Wplus zelf ook groepsaankopen voor dakisolatie, muurisolatie, ramen en zonnepanelen promoot.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.