Politie zoekt exhibitionist die minstens 40 keer toesloeg in Zaventem

De politie is op zoek naar deze man
Federale Politie De politie is op zoek naar deze man
De politie is op zoek naar een exhibitionist die tussen 2016 en 2018 minstens 40 keer toesloeg in Zaventem. Er is een robotfoto verspreid van de man.

De lokale politie is nog steeds op zoek naar de man die de afgelopen jaren op verschillende plaatsen in Zaventem toesloeg. Hij is actief sinds 2016 en heeft ondertussen al minstens 40 keer toegeslagen. Bij een van de laatste feiten greep hij zijn slachtoffer ook effectief vast.

De exhibitionist vertoonde zich vooral in het centrum van Zaventem en in het deel dat grenst aan de luchthaven. “De feiten werden vaak gepleegd op plaatsen waar er veel luchthavenpersoneel en luchthavencliënteel langskomt”, zegt rechercheur Floriane Delien aan het VTM-programma Faroek. “In 2019 hebben we nog geen feiten gezien, maar we vrezen dat de man snel weer zal toeslaan. Hij doet dat vooral overdag.”

De verdachte is een blanke man van ongeveer 35 jaar oud en 1m80 groot. Hij is struis gebouwd en is kalend of heeft heel kortgeschoren haar. Hij spreekt met een Vlaams accent.

Iedereen die de man herkent of met hem in aanraking kwam, mag contact opnemen met de lokale politie van Zaventem. Dat kan op het commissariaat in de Hoogstraat 20, via het nummer 02/719 1010 of via opsporingen@police.belgium.eu.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Patrick Verbelen

  ik heb de indruk dat de politie nogal veel zoekt de laatste tijd, meestal al jaren gekend bij het gerecht. Het heeft wat van voetbal weg als ze hem hebben schoppen ze de bal ook weer weg, ik zie weinig verschil.

 • romy verhove

  Nog niet zolang geleden was exhibitionisme niet verboden! Als ze van alles wetten gaan maken om te verbieden gaan er nog meer weirdo 's rondlopen!

 • Erwin Vandriessche

  Hij is al 3j actief en is nog niet gesnapt en men heeft ook geen duidelijke foto van hem? Toch raar dan dat je in die buurt nooit gefilmd of gefotograard bent geweest hé! Dan is de luchthaven en buurt toch niet zo beveiligd na de aanslagen!

 • Stella Birkenbrau

  Afgaande op de robotfoto zou die wel eens in Lubbeek kunnen wonen...