Duizend feestvierders op tweede Feldheim

De tweede editie van Feldheim heeft duizend feestvierders naar Zaventem gelokt. "Het was een groot succes", beaamt Koen De Leest.


Samen met zijn vrienden Mikaël Vandeskelde, Linus Artois en Yaël Rennen vormt hij vzw De Boite, die het festival voor de tweede keer organiseerde. "We hebben zeker het aantal van vorig jaar evenaart, zelfs overtroffen. Dat het zo'n mooi weer was, heeft daar zeker ook toe bijgedragen."


Onder andere dj's Nico Morano, Miotti & Ramioul, Don Cabron, Amerlegna en Jeva draaide de pannen van het dak. Ook de nieuwe locatie viel bij de feestvierders in de smaak. Die verhuisde van het voetbalpleintje vorig jaar naar het plein voor het gemeentehuis. "Ons thema was 'jungle' en omdat er sowieso heel wat bomen staan, was dit de perfecte locatie. Het decoratieteam heeft ook alles uit de kast gehaald om een zalige inkleding te maken. Zo knutselden ze palmbomen en bouwden ze installaties op. De sfeer zat helemaal goed. Omdat het vorig jaar onze eerste editie betrof, maakte we nog enkele beginnersfoutjes, maar dit jaar verliep alles vlekkeloos." (DCFS)