Bestuurders vluchten weg bij BOB-controle

Photo News
Bij een BOB-controle van de lokale politie van Zaventem hebben twee automobilisten zaterdagnacht geprobeerd om weg te vluchten. Ze konden beiden onderschept worden en waren onder invloed van alcohol.

De politie voerde zowel vrijdag- als zaterdagnacht verschillende alcoholcontroles uit. Op vrijdag werd op vijf plaatsen gecontroleerd. Van de 566 geteste bestuurders, bliezen er twee ‘alarm’ en zes positief. Twee personen werden opgepakt en ter beschikking gesteld van de Dienst Vreemdelingenzaken. Op zaterdag werd op vier plaatsen een alcoholcontrole gehouden. Van de 439 gecontroleerde automobilisten bliezen er drie positief en tien ‘alarm’. Eén persoon werd tijdelijk opgepakt wegens openbare dronkenschap.

Tijdens beide nachten werden ook verschillende pv’s opgesteld voor inbreuken inzake gordeldracht, keuring, niet kunnen voorleggen van een rijbewijs, een positieve drugtest en het niet-gebruik van een aangepast kinderzitje.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.