ALDI wil winkel langs Mechelsesteenweg bouwen

Volgens ALDI klopt het niet dat de geplande winkel in Nossegem het huidige filiaal in Zaventem zal vervangen. De winkel in de Hoogstraat blijft ook gewoon open.
Lukas Volgens ALDI klopt het niet dat de geplande winkel in Nossegem het huidige filiaal in Zaventem zal vervangen. De winkel in de Hoogstraat blijft ook gewoon open.
Warenhuisketen ALDI heeft plannen om langs de Mechelsesteenweg in Sterrebeek een nieuwe winkel te bouwen. Momenteel loopt het openbaar onderzoek nog.

De nieuwe winkel zou naast warenhuis Bio-Planet op de Mechelsesteenweg in Nossegem komen. ALDI diende de aanvraag voor de bouwvergunning enkele maanden geleden in en omwonenden kunnen nog tot en met donderdag hun opmerkingen of bezwaren indienen. Bij de warenhuisketen wil men voorlopig weinig kwijt over de plannen. “We wachten momenteel nog op de vergunning”, klinkt het.

In de luchthavengemeente deed het gerucht de ronde dat de nieuwe winkel het bestaande filiaal langs de Hoogstraat in Zaventem zou vervangen, maar dat klopt volgens ALDI niet. “Er zijn op dit moment geen plannen om de winkel in Zaventem te sluiten.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.