Opgepakte cannabistelers blijven in de cel

De politie verzegelt het pand na de inval.
Marc De Roeck De politie verzegelt het pand na de inval.
De twee verdachten die in verband gebracht worden met de opgerolde cannabisplantage in Pulderbos (Zandhoven), blijven aangehouden. Dat bevestigde het parket van Antwerpen. Donderdag werden zevenhonderd planten ontdekt in een woning in Pulderbos.

De lokale politiezone ZaRa (Zandhoven, Ranst) viel dondernamiddag binnen in een woning aan Beemdweg in Pulderbos. Het pand werd al enige tijd in de gaten gehouden door de lokale recherche. De rolluiken bleven steeds dicht, er was opvallend veel elektriciteitsverbruik en op de meest onmogelijke uren werd er aan- en afgereden met bestelwagens.

Op de zolderkamer boven de garage werden zevenhonderd cannabisplanten aangetroffen die klaar waren voor oogst. De politie kon onmiddellijk twee verdachten arresteren die in verband gebracht werden met de plantage. “Het gaat om een 26-jarige man uit Eindhoven en een Bulgaar van 43 jaar”, klinkt het bij het parket van Antwerpen. “Hun aanhouding werd vrijdag bevestigd door de onderzoeksrechter.”

Volgens buurtbewoners was er weinig leven in de woning. Enkel op bizarre momenten werd er aan- en afgereden met bestelwagens.
Marc De Roeck Volgens buurtbewoners was er weinig leven in de woning. Enkel op bizarre momenten werd er aan- en afgereden met bestelwagens.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.