N-VA Wingene-Zwevezele kiest nieuw bestuur

Het bestuur van N-VA Wingene-Zwevezele.
RV Het bestuur van N-VA Wingene-Zwevezele.
De N-VA-afdeling van Wingene-Zwevezele heeft bestuursverkiezingen gehouden. Voorzitter Gilbert Laforce werd herkozen voor zijn derde en laatste termijn. Zwevezelenaar Bjarne Castelein wordt de nieuwe ondervoorzitter.

Marie-Christine Vandendriessche en Pieter-Jan Verhoye zetelen als oppositieraadsleden in de gemeenteraad en zijn daarmee automatisch lid van het bestuur. Verhoye wordt secretaris. Bestuurslid Romain Vercauteren blijft penningmeester, Joeri Manhout wordt organisatieverantwoordelijke. Nieuwe bestuursleden zijn Marie-Rose Deryckere en Elke De Grande. Die laatste wordt jongerenverantwoordelijke. “We bouwen verder aan ons langetermijnproject voor Wingene-Zwevezele en blijven de belangen van de inwoners behartigen. Als jonge afdeling zijn we tevreden met de instroom aan nieuwe leden en zullen we verder werken aan de groei van onze partij”, zegt voorzitter Gilbert Laforce.

Fractieleider Pieter-Jan Verhoye staat voor de Vlaamse parlementsverkiezingen op de lijst als vijfde opvolger voor het Vlaams Parlement.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


Video