Wilrijk zoekt kandidaat-winnaars voor Geitetrofee

Wie volgt Sarina Ahmad Nys op en wint de Geitetrofee?
Wie volgt Sarina Ahmad Nys op en wint de Geitetrofee?

Op vrijdag 28 december reikt het district Wilrijk de jaarlijkse Geitetrofee uit. Kandidaturen voor deze ereprijs zijn welkom tot en met 30 november.

Het districtsbestuur reikt de Geitetrofee elk jaar uit aan een verdienstelijke persoon, groep of vereniging die zich dat jaar heeft ingezet voor Wilrijk, de typische eigenheid van het district of zijn bevolking. De recentste laureaat is striptekenaar Sarina Ahmad, die het ontwerp maakte voor de Jommeke-stripmuur. Aan de prijs zijn een bronzen beeldje en een geldprijs verbonden. Iedereen kan een kandidaat voor deze prijs voorstellen. De kandidaturen, vergezeld van een korte begeleidende nota, kunnen tot en met vrijdag 30 november 2018 worden ingediend via district.wilrijk@stad.antwerpen.be of per brief (District Wilrijk, Bist 1, 2610 Wilrijk). 

Uit alle inzendingen worden drie genomineerden geselecteerd. Een vakjury en de bewoners van Wilrijk zullen vervolgens uitmaken wie de Geitetrofee in de wacht sleept. De stemming en de uitreiking van de trofee vinden plaats op de eindejaarsjaarsdrink van het district Wilrijk op vrijdag 28 december 2018 op de Bist.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.