Vader en dochter zetten samen schouders onder Plaza Bistro

Yves Vermeren is de nieuwe kok van Plaza Bistro, zijn dochter Romy staat in de zaal.
David Legreve Yves Vermeren is de nieuwe kok van Plaza Bistro, zijn dochter Romy staat in de zaal.
Plaza Bistro, gelegen in het Seniorplaza-gebouw in Willebroek, heeft op 1 december weer de deuren geopend. Voortaan staat Willebroekenaar Yves Vermeren er achter de kookpotten, dochter Romy ontfermt zich over de zaal.

“Met 32 jaar horeca-ervaring ben ik helemaal klaar voor deze nieuwe uitdaging. In het verleden klopte ik heel wat late uren, bij Plaza Bistro komt daar eindelijk verandering in. Wij openen elke dag de deuren om 11 uur, en je kan bij ons terecht tot 19 uur. Zo kan ik mijn grote passie makkelijker combineren met een gezinsleven”, zegt Yves Vermeren.

“Vanzelfsprekend zullen we de eerste maanden wat harder werken om onze zaak op de rails te krijgen en ons aan de klanten te bewijzen. ‘s Middags bieden we een brasseriekaart aan, in de namiddag gaan we voor de pannenkoeken, wafels en ander lekkers. Ook wie op zoek is naar een locatie voor een feest, kan bij ons terecht. Mijn dochter Romy en ikzelf vullen elkaar mooi aan, we vormen samen met de twee andere medewerkers van Plaza Bistro een sterk team. Ik ben best blij dat mijn dochter mijn passie heeft geërfd en we deze uitdaging samen kunnen aangaan.”
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Francine Verschueren

    Veel succes topteam!!!