Leerlingen Atheneum verzorgen chique nieuwjaarsreceptie voor 900 man in Hilton Antwerpen

De leerlingen van het zesde en zevende jaar kantoor van Atheneum Willebroek toonden hun kunnen in het Hilton-hotel in Antwerpen.
rv De leerlingen van het zesde en zevende jaar kantoor van Atheneum Willebroek toonden hun kunnen in het Hilton-hotel in Antwerpen.
De leerlingen van het zesde en zevende jaar kantoor van Atheneum Willebroek toonden hun kunnen in het Hilton-hotel in Antwerpen. Ze zetten er hun theorie in praktijk om en verzorgden het onthaal van een grote nieuwjaarsreceptie. 

“Onze leerlingen ontvingen de genodigden van een firma uit de havensector. Ze vulden de ‘goodie bags’, namen de vestiaire voor hun rekening, moesten een 900-tal aanwezigen registreren en ontvangen, hielpen met een heleboel voorbereidingen...”, somt leerkracht Kantoortechnieken Ann Van der Auwera op. 

“Deze opdracht was een onderdeel van de ‘GIP’ (geïntegreerde proef) voor het vak Nederlands en Business Support. In maart krijgen de leerlingen een gelijkaardige opdracht in Brussels Expo, en dan wordt de uitdaging nog groter. We verwachten dan 1.500 mensen en naast Nederlands wordt er ook Frans gesproken.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.