Derde drive-in film bij Frisomat

Wie de drive-in filmvoorstelling bij Frisomat vorig jaar gemist heeft, krijgt dit jaar een nieuwe kans. Al voor de derde keer op rij zal Frisomat een gigantisch scherm installeren aan hun terreinen in de Stokerijstraat.

De Raad voor Lokale Economie en de lokale oldtimervereniging 't Straat slaan opnieuw de handen in elkaar om op het einde van de zomer een mooi filmprogramma voor te schotelen aan de Wijnegemnaars. Om de drukte van de vakantieperiode te vermijden, werd het evenement verplaatst naar een latere datum. De drive-in filmdag vindt dit jaar plaats op zaterdag 23 september.


Dit jaar zullen er bovendien niet één maar drie films vertoond worden. 's Middags zal de congreszaal van het Innovation Center omgevormd worden tot filmtheater.


Op de middag wordt er een klassieke film vertoond voor alle leeftijden, in de namiddag komen de kinderen aan bod. Als kers op de taart sluit het evenement af met een filmprojectie onder de blote sterrenhemel. Je kan de film vanuit je wagen bekijken of vanop een stoel, voor wie liever te voet of met de fiets komt. Het publiek kan zelf kiezen welke film er op het scherm vertoond zal worden.


De online ticketverkoop gaat via www.driveinwijnegem.be. Bestuurders die met een oldtimer komen, betalen enkel voor zichzelf en de passagiers. De wagen mag gratis het domein op.


(TEA)