Chalet op Markt blijft leeg tot zomervakantie

Het bestuur hoopt tegen de zomer nieuwe uitbaters te vinden
Benoit De Freine Het bestuur hoopt tegen de zomer nieuwe uitbaters te vinden
Voorlopig krijgt de houten chalet op de Markt in Wijnegem geen nieuwe uitbater. Nadat ijssalon Pinguin er vorige zomer nog succesvol ijsjes verkocht, reageerde niemand op de oproep de chalet uit te baten. 

Vorige zomer stonden mensen nog rijendik aan te schuiven voor een ijsje van ijssalon Pinguin. Samen met de vernieuwde markt, moest de chalet voor meer leven op het plein zorgen. En dat lukte ook. Al snel werd het ijssalon erg gesmaakt bij de inwoners van de gemeente. Toch reageerde niemand op de nieuwe oproep van de gemeente om de chalet een nieuwe invulling te geven. Daardoor zal de chalet deze winter en het voorjaar van 2019 leeg blijven. Schepen van Lokale Economie Leen Wouters (N-VA) zegt volop bezig te zijn met de uitbating voor komende zomer. Dan moet de chalet opnieuw een invulling krijgen zodat het plein opnieuw volop kan floreren en uitgroeien tot een gezellige ontmoetingsplek.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.