Onder invloed tegen verkeersgeleider

-
Hans Verbeke -
Angelique V. (36) uit Moorsele is zaterdagavond lichtgewond geraakt bij een ongeval langs de Hugo Verriestlaan in Gullegem. Ze legde een positieve ademtest af.

De vrouw reed met haar Audi A4 in de richting van de rotonde aan de Carrefour Express toen ze ter hoogte van het verkeersplateau aan de Pastorijweg de controle over het stuur verloor. De wagen botste tegen een verkeersgeleider. Daar sneuvelde niet alleen een boompje, maar ook enkele metalen afscheidingen tussen de rijvakken. Het voertuig raakte ernstig beschadigd. De bestuurster werd voor verzorging naar het AZ Groeninge in Kortrijk overgebracht door ambulanciers van de brandweerpost Ledegem. Die kwamen toevallig op het ongeval uit toen ze op de terugweg waren van een opdracht in Kortrijk. De brandweer moest opdraven omdat er nogal wat olie op de weg lag. Angelique V. legde een positieve ademtest af. Haar rijbewijs werd ingetrokken.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.