Prins Laurent eet hamburger in McDonald's in Wetteren na bezoek aan Lego Shop en Sinterklaas

KVB
Alerte bezoekers spotten kort na de middag een opmerkelijke gast in het McDonald’s-filiaal in het Oost-Vlaamse Wetteren. Prins Laurent stopte er met één van zijn zonen om een hamburger en frietjes te eten. Dat deed hij na een bezoek aan de Brick Planet Lego shop in het centrum. 

Een opmerkzame klant zag dat de prins een Ice Tea dronk en mes en vork gebruikte om zijn hamburger naar binnen te werken. “Echt niemand had in de gaten dat het prins Laurent was. Zelfs de mensen naast hem aan tafel niet. Zijn zwarte Mercedes Vito had hij met de vier richtingaanwijzers aan langs de kant van de weg geparkeerd. Heel lang bleven de prins en zijn zoon niet in de McDonald’s, hooguit 15 minuutjes”, getuigt een klant. 

Bezoek aan Sint en Lego shop 

Waarschijnlijk hadden prins Laurent en prins Nicolas een kleine honger gekregen na een bezoekje aan Brick Planet, een gespecialiseerde Lego winkel in de Moerstraat in Wetteren. Daar had hij samen met zijn zoon prins Nicolas ook een ontmoeting met Sinterklaas en zijn hulppieten. “De prins was hier op aanraden van Dirk Denoyelle, een vriend van hem en de enige gecertificeerde Lego ontwerper van België”, weet zaakvoerster Deborah Zeelig. Of hij veel gekocht heeft , is niet geweten. 

Prins Laurent en prins Nicolas bij Sinterklaas.
Didier Verbaere Prins Laurent en prins Nicolas bij Sinterklaas.
De prins at samen met zijn zoon een hamburger met frietjes in de McDonald’s in Wetteren.
Frank Eeckhout De prins at samen met zijn zoon een hamburger met frietjes in de McDonald’s in Wetteren.151 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Rob Hoek

  laat die beste man met rust hij heeft ook recht op privé.

 • Mathieu Peeters

  Goed mens, laat e niet lachen een profiteur in kwadraat die niet waart is enige dotatie te krijgen, want hij heeft er nog nooit iets voor gedaan.

 • oswald billiet

  Mocht ik hem op café ontmoeten dan trakteer ik hem een pint. Wellicht stopt hij nog wel eens aan een frietkot ? Sympathiek !

 • Jennifer Peeters

  Als hij zich als een gewone mens wil gedragen, gaat werken zoals een gewone mens en dan met zijn kinderen gaat eten, dan krijgt hij respect. Maar hij wil dat de belastingbetaler hem onderhoudt, dus is hij een dikke profiteur!!!

 • Edmond Dillien

  Een mens en vader zoals zovelen, blijkt hier uit, en 1 van de pluspunten in België celebreties worden hier meestal met rust gelaten en kunnen nog de straat op.