Première theatermonoloog De uitvinding van tevredenheid in Nova Wetteren

Stefanie Moens
Cherry Blossom Photography Stefanie Moens
Actrice Stefanie Moens brengt de Vlaamse première van haar nieuwe theatermonoloog De Uitvinding van Tevredenheid op woensdag 15 februari in cc Nova in Wetteren.

Stefanie Moens speelt in De uitvinding van tevredenheid een aangrijpend, herkenbaar en boeiend verhaal over afscheid nemen. Ze geeft handvatten voor tevreden en zinvol leven en roept op tot engagement. Heel wat thema’s passeren de revue: leven en sterven, goed en kwaad, religie en rituelen, zinvol en tevreden leven, yoga en meditatie, inzet en verbondenheid. 

De uitvinding van tevredenheid door Paco Producties
Paco Producties De uitvinding van tevredenheid door Paco Producties

Stefanie Moens is zaakvoerder, acteur en regisseur van Pacoproducties. Ze speelde mee in Spoed, Wittekerke, Sara en Zone stad en in talrijke educatieve voorstellingen voor jongeren. De theatermonoloog is gebaseerd op het waargebeurde boek Weer ZIN, de uitvinding van tevredenheid van Lieven De Pril. Thomas De Wit maakte een bewerking en regisseert. Er zijn voorstellingen om 14.30 uur en om 19.30uur. Info en reservatie stefanie@pacoproducties.be
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.