Piet schenkt een laatste kopje geoorloofde troost

De Geoorloofde Troost sluit de deuren. Voor Piet en zijn gezin begint nu een nieuw avontuur.
Didier Verbaere De Geoorloofde Troost sluit de deuren. Voor Piet en zijn gezin begint nu een nieuw avontuur.

Piet Van Heddeghem heeft zaterdag een laatste kop koffie geserveerd in zijn koffiehuis De Geoorloofde Troost. Na zes jaar laat hij het knusse koffiehuis over om schepen te worden voor Groen&Co. Althans als er geen beroep wordt aangetekend tegen het verwerpen van de klacht na de verkiezingen. 

Piet zetelt sinds jaar en dag voor Groen in de gemeenteraad en was eerder schepen tussen 2000 en 2007. Tussendoor opende hij zijn koffiezaak De Geoorloofde Troost in de Van Cromphoutstraat. Zaterdag was het zijn laatste dag en een komen en gaan van trouwe klanten. 

Muzikanten geven een verrassingsoptreden in De Geoorloofde Troost.
Didier Verbaere Muzikanten geven een verrassingsoptreden in De Geoorloofde Troost.

Zijn broer Joris zorgde op het eind nog voor een verrassing en nodigde bevriende muzikanten Joris Holderbeke en Eric De Kesel uit om samen met zanger Wim Van Poucke nog enkele nummers te brengen. 

Binnen enkele weken nemen Eveline Verstuyft en haar partner Koen de zaak over. Dan kan er opnieuw koffie worden gedronken en is Piet ondertussen misschien al aan de slag als schepen in Wetteren.

Vaste klanten genieten van een laatste kop koffie en glaasje cava.
Didier Verbaere Vaste klanten genieten van een laatste kop koffie en glaasje cava.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.