Open Vld Wetteren stuurt kat naar verkiezingsdebat Kwets: "Organisatie is partijdig"

De vzw Kwets organiseert op woensdag 3 oktober een groot verkiezingsdebat in CC Nova met alle lijsttrekkers van de Wetterse partijen. Enkel Open Vld wenst niet deel te nemen aan het debat. Nochtans stuurde de partij wel vertegenwoordigers naar andere debatten in Wetteren. “We zijn niet overtuigd van de onpartijdigheid van de organisatie. Bij een vorige rondetafelgesprek van Kwets kregen we enkel vragen die de zelfverheerlijking van de huidige CD&V in de verf zette. Wij voeren trouwens liever de debatten op het enige forum dat voor ons relevant is: de gemeenteraad”, laat Walter Govaert (Open Vld) weten. Op donderdag 4 oktober zal hij wel online met de inwoners van Wetteren in gesprek gaan op de Facebookpagina van de afdeling. Het lijsttrekkersdebat in CC Nova aan de Molenstraat start om 20 uur. De deuren openen om 19.30 uur. Toegang is gratis.  

Open Vld-kopman Walter Govaert noemt Kwets partijdig en wil niet in debat gaan met andere lijsttrekkers in Wetteren
Didier Verbaere Open Vld-kopman Walter Govaert noemt Kwets partijdig en wil niet in debat gaan met andere lijsttrekkers in WetterenReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.