Eerste werkdag bij Maserati en meteen geflitst met 97 km/uur in bebouwde kom

KOS
Jurgen B. (50) uit Wetteren begon op 1 juni 2018 te werken bij automerk Maserati. Op zijn nieuwe job mocht hij meteen in zijn eigen bolide rondrijden. “Maar hij kende duidelijk de kracht van de wagen nog niet goed", aldus zijn advocaat. 

B. reed op die eerste juni met een snelheid van maar liefst 97 kilometer per uur in de bebouwde kom met zijn bolide. De man had bovendien nog meer pech dat hij zijn rijbewijs in zijn oude voertuig had laten liggen en het dus niet kon voorleggen aan de politie. “Hij laat dit altijd in de auto liggen, maar had er niet aan gedacht dat hij met een nieuw voertuig zou rijden. Net op deze ene dag wordt hij geflitst, maar verder heeft mijn cliënt een blanco strafblad", aldus zijn advocaat. 

De rechtbank veroordeelde de snelheidsduivel tot een geldboete van 800 euro, waarvan 400 euro met uitstel. Hij kreeg ook een rijverbod van 15 dagen. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.