Een zoete minionderneming in Sint Jozef Instituut

Laure Covent en Jarne Venneman achter de verkoopstand van de mini-onderneming 't Zoete tijdens de kaas en wijnavond van de school in Wetteren.
Didier Verbaere Laure Covent en Jarne Venneman achter de verkoopstand van de mini-onderneming 't Zoete tijdens de kaas en wijnavond van de school in Wetteren.

Leerlingen van het 5de en 6de jaar Verkoop van het Sint Jozef Instituut in Wetteren lanceerden tijdens de kaas en wijnavond hun minionderneming ’t Zoete. Ze verkopen lekkere koffie, koekjes, snoepjes en geschenkverpakkingen. Met de minionderneming leren ze in praktijk hoe de opstart van een eigen zaak werkt. Ze zetten samen een strategie uit, contacteren leveranciers en beheren de boekhouding. Op maandag 22 oktober is er een zoete maandag op de school aan de Wegvoeringstraat. De hele dag zullen ze in verschillende verkoopstanden hun onderneming promoten bij de andere leerlingen.  
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.