Rotary schenkt To Walk Again 35.000 euro

Guido Vincke, Paul Van Schoonhoven (voorzitter Rotary Club Westerlo), Jolien Van Loy, minister Jo Vanderdeuzen en Kristel Geraert (voorzitter To Walk Again).
Foto Maria De La Cruz Guido Vincke, Paul Van Schoonhoven (voorzitter Rotary Club Westerlo), Jolien Van Loy, minister Jo Vanderdeuzen en Kristel Geraert (voorzitter To Walk Again).

De leden van Rotary Club Westerlo hebben dinsdagavond een vette cheque overhandigd aan To Walk Again, de organisatie rond Marc Herremans die beweging promoot voor mensen met een fysieke beperking. Rotary Club zamelde maar liefst 35.000 euro in via de Rotary Night Club. "Elk jaar organiseert Rotary Club Westerlo een Night Club om geld in te zamelen voor het goede doel", zegt Paul Van Schoonhoven, voorzitter van Rotary Club Westerlo. "Dit jaar steunde de serviceclub daarmee vooral To Walk Again."


To Walk Again focust op het belang en op de mogelijkheden van beweging als revalidatie. "Met deze 35.000 euro zal To Walk Again hoogtechnologische toestellen kunnen kopen die noodzakelijk zijn voor de revalidatie. Deze toestellen worden geplaatst in het nieuwe revalidatiecentrum dat begin september geopend wordt in het AZ ziekenhuis van Herentals. Want bewegen, is belangrijk voor iedereen: voor de bloedsomloop, voor de spijsvertering, voor het gestel, en gewoon om erbij te horen,..." (JVN)