Zaterdag kerstboomverbranding in domein Oosthove

Foto Luc Vanthuyne
Op het stadsdomein Oosthove in de Speiestraat in Wervik vindt zaterdag 12 januari om 18 uur de jaarlijkse kerstboomverbranding plaats. Er nemen dit keer veertien clubs en verenigingen deel. 

Nieuwkomers zijn duikclub De Piraten en vzw O2, een instelling Bijzondere Jeugdzorg in de Speiestraat. De fanclub Alexander Kristoff en de jeugdbrandweer haken af. De andere deelnemers zijn Eendracht Wervik, Rock Wervik, Badmintonclub Wervik, KLJ Wervik-Geluwe, Stadsharmonie Wervik, Chiro, KSA, jeugdhuis de Bierpompe, AMSC Leieland, jeugdtoneel Hoger Op, voetbalclub De Sportman en Jonge Sportvrienden. Ze verkopen in houten chalets eten en drank ten voordele van hun werking. Om 20 uur is er een vuurwerkshow.

Inwoners kunnen meehelpen aan dit evenement door hun kerstboom zonder versiering zaterdag tegen 10 uur buiten te plaatsen. Jeugdbewegingen Chiro Jow en KSA Grensvuur en de stedelijke groendienst komen de kerstbomen dan ophalen. Een kleine gift is welkom. Inwoners kunnen hun kerstboom ook zelf naar Oosthove brengen. Op het einde van de parking kun je je kerstboom achterlaten.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.