Pop-up Bar Bâton gaat weer open

In de landelijke Stokstraat openen Jo Stragier en echtgenote Eveline Noordijk de pop-up Bar Bâton.
Luc Vanthuyne In de landelijke Stokstraat openen Jo Stragier en echtgenote Eveline Noordijk de pop-up Bar Bâton.
In de landelijke Stokstraat 12 in Geluwe openen Jo Stragier en Eveline Noordijk vanaf zaterdag 12 januari weer hun pop-up Bar Bâton, in hun eigen huis. 

Bar Bâton was een eerste keer open afgelopen zomer, eind juni tot eind augustus, en was meteen een succes. De vele voorbijgangers op de Tabaksfietsroute waren alvast een troef.

Bar Bâton Winter zal nu open zijn op vrijdag en zaterdag vanaf 17 uur en zondag vanaf 14 uur. Veel binnen en een beetje buiten. Supergezellig, met haardvuur en originele hapjes en lekkere drankjes.

Jo Stragier baatte van 1989 tot 1994 op het Sint-Maartensplein in Wervik het toen bloeiende jeugdcafé Den Gieter uit. Nu staat het al enkele jaren leeg. Jo is zelfstandige interieur- en standenbouwer. Eveline runt De Groene Praktijk en gebruikt voor de pop-upbar de ruimte waar ze anders elke maand een workshop bloemschikken geeft.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.