Minionderneming Vert’O verkoopt ecologisch bureaumateriaal in Sint-Jozefscollege

De zesdejaars ‘Marketing en Ondernemen’ uit het Sint-Jozefscollege in de Koestraat in Wervik moeten voor hun eindwerk een minionderneming oprichten en gedurende het volledige schooljaar draaiende houden. 

De laatstejaars kozen voor de naam Vert’O. Die naam is afkomstig van Vert (het groene, ecologische in de minionderneming), en de O staat voor bureau maar dan geschreven als buro. Wat verwijst naar het bureaumateriaal dat ze verkopen. Jordy Dewulf is de gedelegeerd bestuurder, Caithlin Volcke is de financieel directeur, Iman Gatayeva en Hugo Onoo bemannen de technische dienst, Amber Ganne en Clara Marolany zijn verantwoordelijk voor de commerciële dienst en Julie Huygens is de administratief directeur.

“We verkopen ecologisch school- en kantoormateriaal zoals schrijfgerief, cursusblokken, printpapier en fluostiften om onze omgeving milieuvriendelijker te maken”, aldus Jordy Dewulf. “Daarnaast hebben we ook tijdelijke producten in ons assortiment. Zo verkopen we tijdens deze kerstperiode ecologische kerstkaartjes. We verkopen wekelijks op school, maar zijn geregeld terug te vinden op speciale gelegenheden, zoals de vrijdagmarkt, de kerstmarkt komende zondag in ‘t Kapittel en de verkoopdag van Vlajo in het Ringshopping in Kuurne. We hebben ook een Facebookpagina met meer informatie.”

Minionderneming Vert'O uit Wervik.
Maxime Petit Minionderneming Vert'O uit Wervik.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.