Eerste editie van Zondagmarkt in ’t Kapittel

De organisatoren en een deel van de deelnemers  van de eerste Woensdagmarkt in april in zaal 't Kapittel.
Foto Luc Vanthuyne De organisatoren en een deel van de deelnemers van de eerste Woensdagmarkt in april in zaal 't Kapittel.
Na de geslaagde eerste editie van de Woensdagmarkt in april in zaal Kapittel volgt op 9 december voor de eerste keer een Zondagmarkt. Het buitenterras van ’t Kapittel wordt vanaf 13 uur omgetoverd tot een gezellige markt met kraampjes.

Het gaat opnieuw om een initiatief van Celestien Volcke en de uitbaters van ’t Kapittel in de Ooievaarsstraat 33. “Feestoutfits, juwelen, accessoires, verzorging, toffe cadeaus of gewoon de sfeer opsnuiven: het wordt de ideale plaats voor een geslaagde winterse zondagnamiddag”, vertelt Celestien.

De standhouders zijn C Chic - C Magic (handgemaakte juwelen en accessoires), voetverzorging Ilse Derudder, Pretty Presents (gepersonaliseerde en/of handgemaakte geschenken), kaasspeciaalzaak Epoisses, Moka (kledij, accessoires en kousen), Marleen Salomez (geurkaarsen en -stokjes en sfeerlichtjes), Marez (pyjama’s, slaapkleedjes, pantoffels en warme sokken), Jacqart & Azra (op maat gemaakte raamdecoratie, zilveren en gouden juwelen), crea-atelier Den Pottenberg (kerstpakketten met keramiek), Eos (schoonheidsproducten), Fleur De Vie Marlies Desmedt (kerststukjes en -plantjes), Vert’O (ecologisch bureaumateriaal), kapsalon Heads Up, pop up Concept Winkel (mannenkledij en speelgoed), Body in Balance (gezonde wafels) en kapsalon Heidi Salomez.

De stad schenkt vier ‘Wervikse Kadobonnen’ van 25 euro. Elke klant maakt bij elke stand kans om te winnen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.