Derde wintereditie Camping Balokken

In het kader van Music for Life  vond vorig jaar voor de tweede keer al de wintereditie van Camping De Balokken plaats.
Luc Vanthuyne In het kader van Music for Life vond vorig jaar voor de tweede keer al de wintereditie van Camping De Balokken plaats.
Om de actie Music for Life van Studio Brussel te steunen, vindt zaterdag 8 december vanaf 17 uur voor de derde keer de wintereditie van Camping Balokken plaats.

Aan de cafetaria op het recreatie-eiland zijn er optredens van het gemengd koor Asem’ (18 uur), het trio The Black Gasolines (20 uur) en Fheeta & The Westfrontband (21.30 uur), een zeskoppige groep uit Ieper. “Naast sfeer en gezelligheid rond de tent en het kampvuur zijn er ook eet- en drankstandjes, met glühwein, wortelstoemp met worst en braadworsten. De opbrengst is dit keer voor Het Minnehuis in de Kruisekestraat”, zegt Dimitri Durnez.

Het Minnehuis biedt dagondersteuning aan volwassenen met een beperking via artistieke, creatieve en huishoudelijke ateliers. Het behoort tot de vzw Vondels.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.