Cafébaas neemt niet deel aan Gentlemen’s Cross in Otegem

Antony Verschaeve in actie op zijn oude Thoria. Let op de sigaar in de rechterhand, het fietslicht en de oude helm.
foto RV Antony Verschaeve in actie op zijn oude Thoria. Let op de sigaar in de rechterhand, het fietslicht en de oude helm.
Antony Verschaeve (47) van café ’t Lusterke in de Molenstraat in Wervik, neemt maandag niet deel aan de Gentlemen’s Cross in Otegem. 

De voorbije twee jaar stond hij er wel aan de start. “Ik sukkel met mijn knie en heup en starten aan de cyclocross zou niet verantwoord zijn”, zegt cafébaas Antony Verschaeve van ’t Lusterke, dat ook het clublokaal is van veldrijder Yu Takenouchi uit Japan. “Ik ga wel kijken, want Yu komt er aan de start bij de elite.”

De cafébaas moest twee jaar geleden opgeven door een gebroken ketting, maar had wel veel bekijks. Antony gaf vorig jaar na twee ronden op. Hij kwam aan de start met een Thoria uit begin de jaren zestig. Met zijn oude koersfiets en sigaar in de hand stal de cafébaas alvast de show.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.