‘Klink’ is al toe aan 20ste editie

Klink vindt plaats in de assistentiewoningen Residentie Amarosa in de Sint-Jorisstraat.
RV Klink vindt plaats in de assistentiewoningen Residentie Amarosa in de Sint-Jorisstraat.
In het kader van de ‘Week van de Amateurkunsten’ vindt de twintigste editie van de groepstentoonstelling Klink plaats. Dit keer staan en hangen er kunstwerken op twee locaties: Residentie Amarosa in de Sint-Jorisstraat en de oude dekenij in de Magdalenastraat.

De oude dekenij is niet meer bewoond en werd verkocht aan de vzw Mater Amabilis. Bedoeling is er het lokaal dienstencentrum De Kim te voorzien. De bezoekers aan Klink krijgen de unieke kans om het grootste deel van de oude dekenij te bezoeken. Het gaat om een neogotisch gebouw uit 1887. Klink vond daar drie jaar geleden ook al plaats.

De kunstgroep Klink bracht de afgelopen jaren al meer dan 200 vrijetijdskunstenaars uit Wervik en Geluwe samen. De grote verscheidenheid aan kunstwerken leverde altijd al een verrassend resultaat op. Klink is gratis te bezoeken op zaterdag 13 en 20 april, zondag 14 april en zondag 27 april, paasmaandag 22 april, telkens van 14 tot 18 uur. Naar aanleiding van deze speciale editie zorgen de deelnemende kunstenaars voor een verrassing. Het grootste deel van de tentoonstelling is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.