VIDEO. Jongen slaat meisjes tegen de grond in Waregem

rv
Op hallucinante beelden die circuleren op het internet is te zien hoe een jongen enkele rake klappen uitdeelt aan twee meisjes. Het incident is al van vorige week en vond plaats in het park Baron Casier in Waregem.

Op de beelden is te zien hoe een meisje naar een jongen toeloopt, maar meteen tegen de grond wordt geduwd. Wanneer een tweede meisje ook richting de jongen loopt, krijgt ze prompt een stevige vuistslag in het gezicht. Ook zij belandt door de klap op de grond.

Het incident zou te maken hebben met een liefdesvete tussen de jongen en één van de twee meisjes. De politie startte een onderzoek nadat de beelden online op sociale media begonnen te circuleren. Alle betrokkenen werden intussen geïdentificeerd en verhoord. Beide meisjes zouden geen ernstige letsels hebben overgehouden aan de slagen van de jongeman.
84 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • christiaan verhauwen

  ja ,dat is me wat daar in dat park, mijn dochter is daar al aangerand, nu dit, wanneer gaat men is die onbenullen eens aanpakken?

 • Niels Thijs

  Sorry de jaren van vrouwen zijn het zwakke geslacht zijn voorbij. Op deze beelden puur zichzelf verdedigd. Misschien op een iets harde manier, maar vrouwen slaan ter verdediging ontoelaatbaar? Die regel is nog van toen vrouwen onderdanig waren en minder waard waren,of in ieder geval niet beseften dat ze net zoveel voor de maatschappij betekenden als de mannen. Buiten de iets te scherpe reactie niets mis mee

 • piet devlieger

  Heel duidelijk zie ik het niet maar het lijkt er inderdaad op dat die jongeman aangevallen wordt. Als dat waar is dan is het niet meer dan normaal dat hij zich verdedigt.

 • cindy sneom

  Tja, niemand moet slaan en iedereen mag zich verdedigen

 • Johan Van Biesen

  @Jose Van Hauwaert: Dus, als er twee hysterische vrouwen een man aanvallen, hem proberen te schoppen en te slaan, dan mag de man zich niet verdedigen door de aanvallers een klop te geven??? Ik denk dat u de sukkel bent in dit verhaal. Ook nog iets, alvorens mensen aan te raden om beter Nederlands te leren schrijven, herlees wat U hier zelf neerpent, dan maakt U zichzelf niet belachelijk.