Twee daders verdwijnen op scooter na gewapende overval op Kruidvat in Waregem

.
Photo News .
In het centrum van Waregem is vrijdagavond een gewapende overval gepleegd op een filiaal van het Kruidvat. Een overvaller bedreigde een winkelbediende, terwijl zijn kompaan buiten de wacht hield. De twee verdwenen op een scooter en zijn nog steeds niet gevat.

Twee overvallers hebben gisteravond een slag geslagen in de Kruidvatwinkel op de Markt in Waregem. Even voor sluitingstijd, rond 18.20 uur, stapte een onbekende man, gekleed in het zwart en met een helm op het hoofd, de winkel binnen. Hij wurmde zich tussen enkele klanten en bedreigde prompt een winkelbediende met een wapen. De dader slaagde erin om achteraan in de winkel een som geld mee te graaien. Daarop ging hij lopen. 

Buiten wachtte een kompaan hem op. Ook die was in het zwart gekleed. De twee overvallers verdwenen op een scooter. Voorlopig is van hen geen spoor. De politie hoopt dat beelden van bewakingscamera's in de buurt de zaak snel kunnen helpen oplossen. Niet alleen het personeel van Kruidvat was onder de indruk van de overval. Ook enkele klanten die alles van dicht zagen gebeuren, reageerden emotioneel
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Sandra De Busschere

  Pootje lappen in het voorbij lopen? Met een wapen in zijn hand? Doe normaal.. er waren klanten aanwezig met kinderen... Afgeven en kalm blijven, meer kan je op zo'n moment niet doen als je niemand anders in gevaar wil brengen..

 • daniel d'hulst

  Is het wijnegem of waregem ?

 • Stefanie, Fanny Verhuysen

  De massa is er anders toch zo vlug bij met hun kiekjesphone.

 • Norbert Bauwens

  Niemand die de moeite gedaan heeft om die gast pootje te lappen in het voorbijlopen???

 • José Gonzales

  Hopelijk worden ze gevat.