DDW-fietstochten steunen Kom op tegen Kanker

De organisatoren zijn er klaar voor.
DDW De organisatoren zijn er klaar voor.
De Desselgemse wielertoeristen houden tijdens het paasweekend van 20 tot en met 22 april de vijftiende DDW Classic. Een deel van de opbrengst gaat naar Kom op tegen Kanker. De jubileumeditie wordt met gratis cava en bier gevierd.

Deelnemers kiezen tussen een mountainbiketocht en cyclotocht met vernieuwd parcours. Er zijn voor cyclo afstanden van 35, 65, 95 en 135 kilometer en voor MTB afstanden van 35, 45, 60, 75, 90, 105 en 115 kilometer. Zijn voorzien: ruime bevoorradingen, een bikewash, pechverhelpingsdienst, fietsbewaking en kleedkamers en douches. Uitblazen gebeurt in de ‘Arrivée DDW’, waar ook niet-fietsers kunnen genieten van een hapje en een drankje. De vrouwen worden tijdens deze jubileumeditie verwend met een gratis glas cava. De mannen proeven gratis van een Desselgems biertje. Er wordt een fiets verloot onder de deelnemers.

OC De Coorenaer

Start en aankomst is in OC De Coorenaer, in de Coornaertdreef. Inschrijven kost 7 euro. Wie de familietoer van 35 kilometer kiest, betaalt 5 euro. Kinderen tot 12 jaar nemen gratis deel. Wie meer info wil over de starttijden op zaterdag 20 april, paaszondag 21 april en paasmaandag 22 april, kan de details raadplegen op http://www.ddwclassic.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.