Bejaarde bestuurster kritiek nadat ze onwel wordt achter het stuur

Bejaarde bestuurster kritiek nadat ze onwel wordt achter het stuur
Alexander Haezebrouck Bejaarde bestuurster kritiek nadat ze onwel wordt achter het stuur
Een bejaarde bestuurster van een zwarte Citroën C5 werd maandagnamiddag iets voor 16 uur onwel achter haar stuur in de Hoogmolenstraat. Ze belandde tegen een paaltje op de hoek met de Kollebloemstraat en werd in kritieke toestand afgevoerd naar het ziekenhuis. 

De bejaarde dame werd plots onwel en week van haar rijbaan af naar rechts. Daar raakte ze de achterkant van een Suzuki. Uiteindelijk kwam de auto tot stilstand tegen een paaltje op de hoek van de Kollebloemstraat met de Hoogmolenstraat. De bejaarde vrouw was buiten bewustzijn, de brandweer sloeg daarom de zijraam aan de passagierskant stuk om de vrouw uit haar auto te bevrijden. De dame werd door de hulpdiensten ter plaatse gereanimeerd en werd na een half uur in kritieke toestand afgevoerd naar het ziekenhuis. Door het incident kon het verkeer een tijdlang niet passeren ter hoogte van het ongeval. 

Bejaarde bestuurster kritiek nadat ze onwel wordt achter het stuur
Alexander Haezebrouck Bejaarde bestuurster kritiek nadat ze onwel wordt achter het stuur1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Dominic Doise

    Ik hoop uit de grond van mijn hart dat deze bejaarde vrouw hopelijk spoedig kan herstellen ! Bij mij is het alleen maar materiele schade die kan opgelost worden. Dominic Doise.