8.522 euro voor Somival

De 15e editie van de wortelkaarting leverde 8.522 euro op voor Somival, een vzw die zich inzet voor sport en ontspanning voor mensen met een beperking.
Joyce Mesdag De 15e editie van de wortelkaarting leverde 8.522 euro op voor Somival, een vzw die zich inzet voor sport en ontspanning voor mensen met een beperking.

De 15e editie van de wortelkaarting leverde 8.522 euro op voor Somival, een vzw die zich inzet voor sport en ontspanning voor mensen met een beperking. De kaarting wordt jaarlijks georganiseerd door een werkgroep rond afscheidnemend schepen Chantal Coussement (CD&V). De laatste opbrengst brengt het totaal van alle edities op 97.137 euro. “De steun die we dit jaar ontvangen zal onder andere gebruikt worden voor onze jongerenwerking”, zegt voorzitter Lucien De Bels. “De liften aan het zwembad zijn aan vervanging toe, ook voor deze investering zal dit geld zeer welkom zijn.” Verder gaat het geld ook voor een stuk naar de stijgende transportkosten die de vereniging moet betalen, en de kosten die deelnames aan de Special Olympics met zich mee brengen.” 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.