Bossen Puyenbroeck blijven dicht tot 18 maart, zwembad is morgen opnieuw open

Provinciaal domein likt zijn wonden na noodweer

De stormschade in de bossen van het provinciaal domein van Puyenbroeck is groot.
RV De stormschade in de bossen van het provinciaal domein van Puyenbroeck is groot.
Het provinciaal domein van Puyenbroeck likt zijn wonden na het noodweer van zondag. Om alle onveilige situaties aan te pakken blijven de bossen van het domein nog tot en met maandag 18 maart gesloten.

“Ondertussen beginnen we meer zicht te krijgen op de schade in de verschillende zones van het domein na de storm van gisteren”, klinkt het in een officieel persbericht. “Om tijd genoeg te hebben om alle onveilige situaties aan te pakken zal het volledige domein vandaag en morgen gesloten blijven. De bosgebieden blijven nog een week gesloten zodat onze ploegen de nodige werkzaamheden uit kunnen voeren.”

Zwembad

Ook de geïmproviseerde zwembadtent, die het buitenzwembad overkapt zolang er aan het binnenzwembad gewerkt wordt, liep afgelopen zondag schade op. Gelukkig viel dat al bij al nog mee. Maandag werd met man en macht aan de zwembadtent gewerkt, zodat er binnenkort opnieuw gezwommen kan worden in het provinciaal domein van Puyenbroeck.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.