Range Rover over de kop op E17: bestuurder gewond

Kristof Pieters
Op de E17 richting Antwerpen deed zich donderdagavond een zwaar ongeval voor. Een Range Rover Discovery met Britse nummerplaat en een vrachtwagen kwamen met elkaar in aanrijding. 

De bestuurder van de personenwagen verloor de controle over zijn voertuig, ramde de betonnen jersey op de middenberm en sloeg vervolgens op zijn kop. De wagen kwam op zijn kant tot stilstand op de midden- en linkerrijstrook. De vrachtwagen kon enkele honderden meters verder veilig op de pechstrook stoppen. Maar liefst vier brandweerposten rukten uit om de bestuurder, die gekneld zat in zijn wagen, te bevrijden. Het slachtoffer werd naar het AZ Nikolaas in Sint-Niklaas overgebracht. Even was er verwarring toen een getuige meldde dat er nog een tweede inzittende weggevlucht zou zijn in de berm. Brandweer en politie kamden de omgeving uit, maar de zoektocht bleef vruchteloos.

Kristof Pieters1 reactie

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • MYRTHE PASS

    Er was een lange file, waarbij we maar stapvoets vooruit konden. Brandweerwagens en hulpdiensten reden , langs de twee rijrichtingen, af en aan. Bij het voorbij rijden, zag ik twee grote lange witte tenten paralel naast elkaar staan. Ik dacht dat het om een zwaarder ongeval ging, omwille van de hoeveelheid brandweerwagens die bleven komen. Uiteindelijk blijkt het om één persoon te gaan.