Onafhankelijk raadslid Jan Smet draagt lijst Vlaams Belang voor

Onafhankelijk gemeenteraadslid Jan Smet bezorgde Vlaams Belang Waasmunster de benodigde handtekening om haar kieslijst te kunnen indienen.
Yannick De Spiegeleir Onafhankelijk gemeenteraadslid Jan Smet bezorgde Vlaams Belang Waasmunster de benodigde handtekening om haar kieslijst te kunnen indienen.
Net zoals bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen komt Vlaams Belang opnieuw op in Waasmunster. Ondanks dat partij geen zitje heeft in de gemeenteraad slaagde de partij erin om een lijst in te dienen.

Onafhankelijk gemeenteraadslid en voormalig N-VA’er bezorgde de partij de benodigde handtekening. “Ik draag het Vlaams Belang voor, zonder daar iets voor terug te krijgen of willen krijgen”, aldus Smet. Lijsttrekker van de partij is Steven Van Oost, een allround bediende, die al jaren actief is voor het Vlaams Belang en ook de voorzitter is van de plaatselijke afdeling. Op de tweede plaats staat Cassandra Kinoo, een jonge moeder actief in de ouderenzorg. Op de derde plaats staat Moran Philips, die ook al opkwam bij de vorige verkiezingen. Radio-dj Johan Waterschoot staat op de vierde plaats en lijstduwer is Lutgarde Janssens, penningmeester van de afdeling en weduwe van wijlen Guido De Grave: een voormalig gemeenteraadslid van Vlaams Belang.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.