'V!SIE op Vosselaar' wil gemeente mee besturen

De voormalige sp.a-leden Jef Michielsen en James Jonckers hebben samen met voormalig Vosselaar Vooruit-lid Liesbeth Poels hun nieuwe politieke beweging een naam gegeven. Met 'V!SIE op Vosselaar' willen ze in 2018 meedingen naar een plaats in de meerderheid.

"We zijn maar met drie die uit de politiek komen of in de politiek zitten", zegt Jef Michielsen. "De andere mensen die zich al achter ons project geschaard hebben, zijn de 'gewone' mensen uit de straat. Dat is ook het hoofddoel. We willen echt een Vosselaars verhaal schrijven."


"Uit de gesprekken van de voorbije weken is al gebleken dat we mensen hebben met een verschillend gedachtengoed, maar die zich toch vinden in dit project", vervolgt Michielsen. "We zijn ook geen partij met achter de schermen een grote partij die de plak zwaait. James en ik hebben een sp.a-achtergrond, Liesbeth een liberale. Iedereen is welkom. We starten met de ambitie om met een serieuze kandidaat-burgemeester naar de verkiezingen te gaan en daarna mee aan het roer te staan van Vosselaar."


Enkele mensen die al hebben toegezegd om mee aan de kar te trekken zijn Benny Scheyltjens, Anastasia Van Litsenborg, Sander Goos, Rob Crols en Frank Angillis. (VTT)