Meer dan 800 keer ‘Viva de Romeo’s’

De zaal zat afgeladen vol tijdens Vorselaar Schlager.
Peter Vanderveken De zaal zat afgeladen vol tijdens Vorselaar Schlager.
De tweede editie van Vorselaar Schlager kon alvast rekenen op een talrijke opkomst. Meer dan 800 schlagerfans zakten af naar zaal De Dreef in Vorselaar voor een avond vol ambiance. De organisatie kan terugblikken op een geslaagde editie.

Met onder andere Jetti Palletti, Get Ready!, Les Copines en ‘Laat het gras maar groeien’ van Sam Goris werd er luidkeels meegezongen. Dj Dimitri Vantomme sloot de avond af met een dansbare dj-set. “We hebben rond 22 uur de kassa moeten afsluiten omdat we volledig uitverkocht waren”, zegt organisator Jordy Nuyts. “We kunnen terugblikken op een geslaagde editie.”

Feestvierders Dorien, Ellen, Ellen en Marjan hadden het naar hun zin op Vorselaar Schlager.
Peter Vanderveken Feestvierders Dorien, Ellen, Ellen en Marjan hadden het naar hun zin op Vorselaar Schlager.

Ook de feestvierders konden Vorselaar Schlager wel smaken. “We komen hier voor het eerst, er is hier veel ambiance. Wij komen zeker nog terug”, zegt Dorien Stroobants.

Dit jaar koos Vorselaar Schlager als goede doel GVT De Troon. Deze organisatie is een gezinsvervangend tehuis voor mensen met een verstandelijke beperking. Zij kunnen van het bedrag nieuw meubilair aankopen zodat de bewoners comfortabeler kunnen wonen.

Drie personen die online hun ticket aankochten kregen een meet-and-greet met de aanwezige artiesten. Ze mochten ieder nog vier vrienden mee laten genieten hiervan.

De organisatie maakte samen met enkele bewoners van De Troon de gelukkige winnaars van de meet-and-greet bekend.
Peter Vanderveken De organisatie maakte samen met enkele bewoners van De Troon de gelukkige winnaars van de meet-and-greet bekend.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.