Zowel Bobbejaanland, Bellewaerde Park als Plopsaland De Panne gaan niets uit de weg tijdens Halloween.
Volledig scherm
Zowel Bobbejaanland, Bellewaerde Park als Plopsaland De Panne gaan niets uit de weg tijdens Halloween. © RV/Bellewaerde/GUS

Vlaamse pretparken halen alles uit de kast om je schrik aan te jagen tijdens Halloween: “Onze nieuwe huiveringwekkende spookhuizen zijn echt de moeite waard”

Halloween nadert met rasse schreden, en dat betekent... griezelen! Het is een jaarlijkse traditie dat ook de pretparken het beste van zichzelf geven om de bezoekers de stuipen op het lijf te jagen en dat is dit jaar niet anders. Wij legden ons oor te luister bij Bobbejaanland, Bellewaerde Park en Plopsaland en kwamen te weten wat hun griezelige plannen zijn voor de komende weken.

 1. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!
 2. Kan Fuse open blijven na klacht van buur? Deze drie scenario’s liggen op tafel (al schiet de danstempel er meteen twee af)
  PREMIUM
  Brussel

  Kan Fuse open blijven na klacht van buur? Deze drie scenario’s liggen op tafel (al schiet de danstempel er meteen twee af)

  Slecht begin van 2023 voor de iconische nachtclub Fuse: na klachten van een buur wegens geluidsoverlast mocht de club enkel nog openen onder strenge voorwaarden. Die zouden het voortbestaan van de club in gevaar brengen. Eerder deze week leerde Fuse echter dat er drie pistes zijn die ertoe leiden dat de club open kan blijven. De eerste twee vindt de nachtclub praktisch onhaalbaar, maar de derde, zeer opvallende optie zou een ultieme levenslijn kunnen bieden.