Vierjarig jongetje verloren gelopen op Meuletiende

Mozkito
De politie van regio Turnhout is maar liefst 40 minuten lang op zoek geweest naar de mama van een jongetje van 3 à 4 jaar met de naam Ardri. Het jongetje was alleen op weg op Meuletiende in Turnhout.

Omstreeks 10 uur werd op zaterdagochtend een jongetje binnengebracht bij de Politie regio  Turnhout. Het kind was alleen en blootsvoets op weg in Meuletiende in Turnhout. Hij droeg een blauwe jeansbroek en een trui met grijze en rode strepen. De politie postte een bericht op Facebook dat maar liefst 700 keer werd gedeeld in alle gemeenten in de buurt. De politie heeft met het jongetje in de buurt waar hij gevonden werd rondgereden in de hoop dat hij kon vertellen waar hij woonde, maar dit was niet het geval. Na deze massale opsporingsactie op de Facebookpagina is de mama van het jongetje zich omstreeks 10.45 uur komen aanmelden op het politiebureau. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.