Vier inbraken in enkele uren tijd

Ton Wiggenraad
Op verschillende plaatsen in Turnhout zijn dieven afgelopen weekend op pad geweest. Vermoedelijk sloegen ze telkens zaterdagavond of in de loop van zaterdagnacht toe. 

In de Verbindingsstraat werd zaterdagavond rond 22.45 uur een inbraak in een woning vastgesteld. Dieven waren er binnengedrongen via een badkamerraam. De daders gingen hier onder meer aan de haal met een handtas van Louis Vuitton. Tussen zaterdagavond 18 uur en zondagochtend 7.30 uur werd ook ingebroken in een woning in de Klaproosstraat. Ook hier forceerden de daders een raam om vervolgens een tv, laptop en juwelen buit te maken. Zondagochtend rond 11 uur kreeg de politie in Turnhout een derde inbraakmelding binnen, dit keer vanuit de Meibloemstraat. Onbekenden forceerden een raam van de woning. Het is niet duidelijk of ze hier buit hebben gemaakt. Een vierde melding liep binnen vanuit de Everdongenlaan. Daar kwamen inbrekers tussen zaterdag 16 uur en zondag 14 uur op bezoek in een voormalig bedrijfspand dat momenteel wordt gebruikt door verenigingen. De dieven stalen werkmateriaal uit het pand.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.