Sint-Victor Night Trail: 450 lopers steunen Kom op tegen Kanker

Een aantal deelnemers aan de start van de Sint-Victor Night Trail.
Ton Wiggenraad Een aantal deelnemers aan de start van de Sint-Victor Night Trail.
Het Sint-Victor in Turnhout organiseerde vrijdagavond voor het eerste de Sint-Victor Night Trail, een loop- en wandeltocht langs en door de gebouwen van de school. Met 450 deelnemers was het loopevenement volzet. De opbrengst gaat naar Kom op tegen Kanker.

Gewapend met fluovestje en kop- of zaklamp moesten de deelnemers zo’n 5 kilometer afleggen. Ze passeerden daarbij onder meer langs het internaat en de kelders. De deelnemers moesten onderweg 160 trappen omhoog en 187 trappen omlaag overwinnen. Voor de lopers die het origineelst verlicht waren, was er een prijs voorzien.

De Sint-Victor Night Trail werd voor het eerst georganiseerd en was een initiatief van enkele leerkrachten van Sint-Victor. Zij nemen binnenkort deel aan de 100 km-run tegen Kanker. Het inschrijvingsgeld daarvoor bedraagt 2.500 euro, geld dat ze onder meer bijeen willen krijgen met de opbrengst van de Night Trail.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


Video