Paul Meeus en Lieve Driesen gehuldigd als ere-gemeenteraadslid

Lieve Driesen en Paul Meeus waren beiden gemeenteraadslid van 3 januari 2001 tot 2 januari 2019.
Ton Wiggenraad Lieve Driesen en Paul Meeus waren beiden gemeenteraadslid van 3 januari 2001 tot 2 januari 2019.
Twee voormalige gemeenteraadsleden van Vlaams Belang in Turnhout kregen maandagavond van de gemeenteraad in Turnhout de titel van eregemeenteraadslid toegekend.

Voorwaarde voor die titel is dat je minstens 18 jaar gemeenteraadslid bent geweest. Zowel Paul Meeus als Lieve Driesen voldoen aan die voorwaarde. Allebei waren ze gemeenteraadslid van 3 januari 2001 tot 2 januari 2019. “Paul heeft in zijn carrière als gemeenteraadslid veel lovende reacties gekregen, zowel van medestanders als tegenstanders”, zegt huidig Vlaams Belang-gemeenteraadslid Reccino Van Lommel. “Hij heeft in de gemeenteraad nooit op de man gespeeld, altijd op de bal. Door zijn tussenkomsten moest er altijd rekening worden gehouden worden met het Vlaams Belang, welke meerderheid het ook voor het zeggen had.” Paul Meeus nam elke gemeenteraadszitting het woord. Dat was bij Lieve Driesen niet het geval. “Zij was misschien een iets stillere kracht in onze fractie, maar haar inbreng was niet te onderschatten”, aldus nog Van Lommel. “Ze heeft zich achter de schermen altijd sterk ingezet.”
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Guy De Roover

    Meest bekwame gemeenteraadslid van de afgelopen 18 jaar!!

  • walter dierckx

    Dikke proficiat Paul en lieve