EduKempen stelt cursussen voor op infodag

Het logo van cvo EduKempen
EduKempen Het logo van cvo EduKempen
Het cvo EduKempen, een Centrum voor Volwassenenonderwijs in Turnhout, organiseert op zaterdag 19 januari een infodag. Zowel op de campus in de Boomgaardstraat als op de campus aan de Merodelei krijgen bezoekers uitleg over de vele cursussen die EduKempen aanbiedt.

EduKempen werd op 1 september 2018 opgericht door een samengaan van Taxandria cvo, Horito cvo en Kempen cvo. EduKempen cvo biedt cursussen aan in dag- en avondonderwijs waaronder 14 moderne talen: van Frans en Portugees tot Japans en Pools. “Daarnaast zijn er ook lessen informatica, werken met tablets/iPhones, digitale fotografie, webdesign, sleutelen aan de pc, enzovoort. En dat alles voor beginners èn gevorderden. Daarnaast zijn er ook cursussen koken, mode, boekhouden, toerisme, hout, sanitair, elektriciteit, …”, zegt Wim Sterkens van EduKempen. “En je kan bij EduKempen cvo als (jong)volwassene ook je diploma secundair onderwijs behalen of een beroepsgerichte opleiding volgen tot kok, netwerktechnicus, boekhoudkundige bediende, CAD-tekenaar, ICT en administratie.”

In samenwerking met het Agentschap Integratie & Inburgering worden er op de NT2-campus Begijnenstraat ook cursussen Nederlands voor anderstaligen gegeven.

Zaterdag 19 januari van 10 tot 12 uur staan er op beide campussen infomomenten gepland voor de cursussen die dit voorjaar gegeven worden. Meer info op www.edukempen.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.