Weer werken in Bollestraat: tweede fase gaat van start

In dit gedeelte van de Bollestraat wordt straks gewerkt.
Google Street View In dit gedeelte van de Bollestraat wordt straks gewerkt.
Na eerdere werken in de Bollestraat start nu de tweede fase: er komen nieuwe rioleringen in het stuk Bollestraat en Schavelarestraat.

Half oktober 2018 eindigden de werken in de Bollestraat in Torhout. Dat is de weg die evenwijdig loopt met de spoorlijn Brugge-Kortrijk richting Lichtervelde. De meestal verouderde betonpalen met leidingen of een oude straatlamp erop gemonteerd maken plaats voor energiezuinige armaturen en vernieuwde openbare verlichtingspalen. De opstart van de werken gebeurt nog dit voorjaar en start in de Koolskampstraat vanaf de Schavelarestraat tot aan de Tulpenstraat. Na de riolering wordt ook het wegdek vernieuwd. De kostprijs bedraagt 206.000 euro.

De kostprijs voor het ondergronds brengen van de leidingen in de Koolskampstraat, Parkstraat, Koddaertstraat en resterend deel in de Bollestraat bedraagt 170.674,56 EUR, exclusief btw of 206.516,22 EUR, inclusief btw.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.