Geen grap: Geert Hoste krijgt humorprijs van Ridders van Morepoit tot Buekeberg

foto van Linda Meurs 
Geert hoste ontvangt humorprijs van de Ridders van Morepoit tot Beukeberg uit handen van burgemeester Patrick Dewael.
Mine Dalemans foto van Linda Meurs Geert hoste ontvangt humorprijs van de Ridders van Morepoit tot Beukeberg uit handen van burgemeester Patrick Dewael.

De humorprijs die het feestcomité van de Ridders van Morepoit tot Beukberg jaarlijks toekent, gaat dit jaar naar een meester in humor: Geert Hoste! De onderscheiding waardeert niet enkel de humor die Hoste gebracht heeft in de voorbije kwarteeuw op tv. Ook verdient hij volgens het feestcomité de award omdat hij bij elk optreden garant staat voor ambiance en voor kwinkslagen met een lach en een traan. De laureaten van de humorprijs die hem voorgingen zijn onder anderen Els de Schepper en Marijn Devalck. Geert Hoste kreeg uit handen van burgemeester Patrick Dewael (tongeren.nu) een beeld van de Tongerse kunstenaar Raf Verjans. Het is een voor de humorprijs toepasselijk beeld met twee halve gezichten die met een lach en een traan naar elkaar kijken.   
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.