Twee inbraken op Tiensebaan

Dieven probeerden een raam aan de achterzijde open te breken, toen ze merkten dat de bewoners thuis waren namen ze de vlucht.
Kristien Bollen Dieven probeerden een raam aan de achterzijde open te breken, toen ze merkten dat de bewoners thuis waren namen ze de vlucht.

Op de Tiensebaan in Goetsenhoven bij Tienen merkten bewoners gisternamiddag rond 16.50 uur op dat er was ingebroken bij de buren. Daders haalden een groot raam van de veranda uit het raamkader. Het glas in de tussenruimte werd stukgeslagen om de woning te kunnen binnendringen. Wat de dieven precies konden buitmaken is niet meteen duidelijk door de tijdelijke afwezigheid van de bewoners. In de loop van de avond, rond 18.50 uur alarmeerde een bewoner wat verderop in de straat de politie nadat die opgemerkt had dat er braakschade was aan een raam aan de achterzijde. De bewoners waren echter thuis. Mogelijk hebben de inbrekers dit gemerkt en de vlucht genomen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.