Tienenaars starten met nominaties voor Gala van de Tiense Troeven

Het Gala van de Tiense Troeven keert terug.
RV Het Gala van de Tiense Troeven keert terug.

Stadsblog TienenTroef heeft de nominatieronde voor haar Gala van de Tiense Troeven geopend. Tienenaars kunnen hun favoriete Tiense kanshebbers nomineren in negen categorieën: Vereniging van het Jaar, Vrijwilliger van het Jaar, Evenement van het Jaar, Starter van het Jaar, Artiest van het Jaar, Foto van het Jaar, Jongere van het Jaar, Buurt van het Jaar en uiteraard Tienenaar van het Jaar.

De nominatieronde loopt tot tweede kerstdag en op 1 januari worden de drie finalisten van elke categorie bekend gemaakt. Uit die drie genomineerden kiezen de Tienenaars in een tweede stemronde dan hun winnaars die worden bekendgemaakt op de spectaculaire gala-avond van 1 februari.

Voor deze tweede editie van het Gala doet TienenTroef opnieuw beroep op een reeks Tiense partners om het grote succes van de eerste editie te kunnen herhalen.

Wil jij ook jouw favoriete persoonlijkheden en gebeurtenissen van het aflopen jaar nomineren? Surf dan naar www.tienentroef.be en breng probeer zo jouw kandidaten bij de laatste drie te krijgen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.