Suikerrock zal nog 35 namen toevoegen aan affiche

De affiche van Suikerrock is nog niet compleet.
Bollen De affiche van Suikerrock is nog niet compleet.

Nog 100 dagen te gaan tot Suikerrock. Op de affiche staan al heel wat kleppers zoals Goose, Bazart en Tom Odell. Aanvankelijk stond ook The Prodigy geprogrammeerd, maar door het overlijden van zanger Keith Flint werd de hele tournee geannuleerd. Een vervanger voor het Tiense festival is nog niet gekend. 

“Na de annulatie van The Prodigy hebben we maar enkele vragen gekregen”, zegt Walter Kestens, organisator van Suikerrock. “Dat is ook logisch, want bij een festival kopen mensen geen tickets voor een show van een artiest of band, maar kopen ze tickets voor een of meerdere festivaldagen.  Alle festivaldagen van Suikerrock blijven plaatsvinden, dus is er geen enkele reden om ticketgeld terug te vragen. En niet vergeten dat er nog altijd een grote topper op zaterdag staat: Goose.”

“Suikerrock gaat altijd voor het beste, en dat is niet altijd eenvoudig”, zegt Kestens. “Soms moeten puzzelstukken gelegd en geschoven worden, maar het zal goed komen. Suikerrock zal drie dagen lang een topaffiche hebben zoals onze fans dat van ons gewoon zijn. Er zullen nog 35 namen toegevoegd worden aan de affiche, waarvan zes voor de mainstage, vijftien voor de acoustic stage en veertien voor de dj-stage.” 

Meer info vind je op www.suikerrock.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.