Speurtocht met digitale spionagetools

Dromen kinderen van een echte schattenjacht na het lezen van Geronimo Stilton? Willen ze echte spionagetools gebruiken en geheimschrift ontcijferen tijdens hun vakantie? Dit kan nog op 3 en 4 november in een organisatie van Das Box.

Super Secret van Das Box
RV Super Secret van Das Box

Super Secret is een interactieve en kant-en klaar speurtocht voor kinderen. Een ideaal product voor ouders of begeleiders die op zoek zijn naar actieve en originele activiteit om te spelen in de vakantie. De kinderen worden superdetectives voor een dag en helpen de dader op te sporen van een grote diamantroof. Om erachter te komen wie de dief is, hebben ze een detectivegadget: de Super Secret app, een iPhone of Android app met handige spionagetools. Hiermee luisteren ze de dader af en ontcijferen ze geheime boodschappen. Via Facebook Messenger nemen ze contact op met commissaris Maurits van het GOK en het speurwerk kan beginnen. Nog doorlopend op zaterdag 3 en zondag 4 november. Deelname kost 35,40 euro. Reserveren: 0485/ 85. 85. 86 of info@dasbox.be
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.